BIENVENIDA DEL PRESIDENTE - CLUB DE TENIS SANT ANDREU DE LA BARCA

Vaya al Contenido

BIENVENIDA DEL PRESIDENTE

BIENVENIDA

BENVINGUDA

DEL

PRESIDENT


És per al Club de Tennis Sant Andreu de la Barca,el qual tinc l'honor de presidir, presentar a tots els seus socis i simpatitzants la nova pàgina web de la nostra entitat com una eina essencial de comunicació per a tota la gran família del tennis.
En aquesta nova pàgina podeu trobar totes les notícies de la Lliga del Baix Llobregat, les seves classificacions, el seu reglament etc. així mateix tot el relatiu a totes les informacions del nostre club en tots els seus àmbits com tennis, pàdel, frontó, escola de tennis, etc.
Com podreu veure totes les classificacions dels tornejos que figuren en els nostres arxius com també els horaris dels partits a disputar en els diferents tornejos.


Un objectiu primordial del club de Tennis Sant Andreu és estar en contacte estret i directe amb tots els seus socis i afeccionats i per això hem procurat dissenyar una pàgina web moderna, funcional i de fàcil accés i navegació amb continguts atractius perquè sigui una visita obligada per tots aquells que gaudim amb l'esport de la raqueta.


També teniu l'opció a través dels diferents enllaços de contactar amb altres entitats dels diferents àmbits del tennis i també municipals per a fer mes fàcil la vostra navegació.


Només em queda dir que gaudiu d'aquesta nova eina que posem a la vostra disposició la qual ha estat creada amb la millor voluntat possible i us serveixi d'informació diària dels esdeveniments del nostre Club.

President

Regreso al contenido